Nieuwsberichten

Groetjes uit Staden 02.07.2015

Gemeente Staden lanceert nieuwe huisstijl

Sinds gisteren steekt de website van Staden in een nieuw kleedje. Die zeer zichtbare aanpassing kadert in het teken van een volledig nieuwe ‘look & feel’, oftewel vormgeving van alle communicatie van het gemeente- en OCMW-bestuur. De bedoeling is om de burgers zo vlot en correct mogelijk te informeren, waarbij een overzichtelijkere website, sociale media en een bruisend logo toe bijdragen.

De ‘Spring jij mee?’-slogan die al enkele maanden op de inwoners wordt losgelaten moest het nieuwe dienstverleningsconcept, het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl inleiden. Na maanden voorbereiding presenteren we dan ook met trots het resultaat: een gloednieuwe website, optimaal gebruik van sociale media, een bruisend logo en communicatie die voortaan zal gebeuren in een uniforme huisstijl. Ontdek ze zelf op www.staden.be

De website van de gemeente kan ook op alle mogelijke toestellen (smartphone en tablet) gebruikt worden en wordt het centrale en ultieme communicatiemiddel om inwoners te informeren. De sociale media zoals Twitter, Facebook en binnenkort ook LinkedIn zullen aangewend worden om mensen naar de nieuwsberichten op de website van de gemeente te begeleiden.

Meer informatie over deze veranderingen zijn te bekomen bij de nieuwe communicatiemedewerkster Eva De Smet (communicatie@staden.be of 051/70.82.00).

Logo_Staden_Q

1 2