Nieuwsberichten

Groetjes uit Staden 06.05.2015

Samen studeren voor de examens van juni

Het einde van het school- en academiejaar is in zicht. De zomervakantie lonkt, maar eerst moeten studenten en leerlingen zich door een lastige examenperiode worstelen. Samen studeren met vrienden en medestudenten inspireert en motiveert. Het gemeentebestuur wil daarom aan de Stadense studenten en leerlingen een plaats bieden waar ze in stilte kunnen studeren.

Vanaf vrijdag 15 mei tot en met vrijdag 3 juli 2015 zullen de studenten en leerlingen terecht kunnen in het voormalig gemeentehuis in Westrozebeke (Dorpsstrat 43, Westrozebeke) en dit telkens van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 18 uur.

Voor wie?

Alle leerlingen van het 5de, 6de en 7de middelbaar en alle studenten van hoge scholen of universiteiten kunnen genieten van dit aanbod. Vooraf inschrijven is niet nodig, je dient enkel je studeergerief en eten mee te brengen.

Voor de eerste vijf studenten die langskomen hebben we een verassing klaar: een studentenpakket waarmee ze gewapend de blokperiode kunnen aanvatten. Na afloop van de studeerperiode verloten we onder alle aanwezige studenten ook een gratis jaarabonnement op de Stadense bibliotheek.

Meer informatie:
Sanja Sahinovic Jeugdconsulent Staden
jeugddienst@staden.be
051 70 82 20

rsz_persmoment_samen_studeren