Nieuwsberichten

Nieuws uit Brussel 21.02.2015

Jong VLD organiseert infodag voor lokale jongerenafdelingen

Deze namiddag was ik te gast bij Jong VLD Nationaal dat een infodag organiseerde voor voorzitters en ondervoorzitters van lokale jongerenafdelingen. De dag stond in het teken van hoe je een lokale jongerenafdeling sterker kan maken, van hoe een jongerenafdeling lokaal een rol kan spelen, alsook van hoe toegeleefd kan worden naar lokale verkiezingen.

Naast de uiteenzetting van de nationale jongerenafdeling over haar eigen werking en wat ze kan doen voor de lokale afdelingen kwamen Tim Vandenput (42), burgemeester in Hoeilaart, en ikzelf aan bod als gastspreker. Speciaal voor mij was dat ik zelf negen jaar geleden nog met de toenmalige lokale jongerenvoorzitters te gast was bij Open Vld-voorzitter, Bart Somers, om ge├»nspireerd te worden. Hopelijk had vandaag even veel effect! ­čśë

Mijn dank en appreciatie aan de organisatie van Jong VLD voor de uitnodiging en opportuniteit om mijn eigen kijk op lokale politiek en mijn persoonlijke ervaringen te kunnen meegeven.

Jong VLD