Nieuwsberichten

Groetjes uit Staden 29.03.2019

Burgemeester met een beugel

Woensdag, 27 maart 2019, was er de voorstelling van mijn boek, “burgemeester met een beugel” in Antwerpen.

3D-beeld1Het werd geen politiek boek, evenmin mijn memoires, maar wel een boek waarin ik poog om bepaalde taboes te doorbreken, taboes die ik zelf aan den lijve heb ondervonden. Het is best een confronterend boek, zowel voor mij als voor mijn familie.

Wie interesse heeft om het te lezen kan het boek bestellen via www.burgemeestermeteenbeugel.be . Er zijn ook twee signeersessies in Ziezo, Kapelleriestraat 27 te Staden op zaterdag 30 maart en zaterdag 6 april, telkens van 10u30 tot 12u.

De opbrengst van dit boek gaat naar vzw O2, een hulpverleningscentrum die instaat voor de opvang van kinderen en jongeren die zich in een leefsituatie bevinden die door zichzelf of anderen als verontrustend wordt ervaren.

Focus-WTV bracht verslag uit van de boekvoorstelling:


Ook Van Gils en gasten gaf er aandacht aan:
https://www.een.be/van-gils-gasten/burgemeester-met-een-beugel