Nieuwsberichten

Groetjes uit Staden 15.11.2016

Succesvolle editie Staden Onderneemt

Afgelopen zondagavond vond de vijfde editie plaats van Staden Onderneemt, een tweejaarlijks treffen voor ondernemend Staden. Ook deze jubileumeditie bleek een groot succes met een grote opkomst, een boeiende gastlezing van Karel Van Eetvelt en hilarische intermezzo’s van comedian Piv Huvluv.

Sociale media

foto-2We bouwden met de editie van dit jaar verder op het succes van 2014, wat betekent dat ook zondag alles in het teken stond van één thema. Anno 2016 spelen sociale media een cruciale rol in onze samenleving. Meer dan ooit tevoren weet elke consument wat hij of zij wil en vooral ook wat hij of zij niet wil. Traditionele communicatiekanalen zijn er niet van tussenuit gevallen, maar wie op vandaag nog iets wil verkopen aan een consument, moet weten hoe die consument benaderd wil worden. Daar ging Staden Onderneemt 2016 over.

Gastspreker van dienst was gedelegeerd bestuurder van Unizo nationaal, Dhr. Karel Van Eetvelt. Hij had het over ondernemen in turbulente tijden en over de uitdagingen voor (toekomstige) ondernemers.

Drie awards

staoNegen bedrijven dongen naar de awards voor starter, persoonlijkheid en sociale media. Een award is niet de prijs van de allerbeste, maar een erkenning voor geleverde inzet, elk volgens zijn middelen. De winnaars voor deze editie waren:

– Categorie Starter:                           Choc-A-Lot

– Categorie Sociale Media:            Greenyard Frozen Belgium

– Categorie Persoonlijkheid:         Open Huis

Namens de organisatie wens ik mijn oprechte dank uit te spreken aan iedereen die deze editie mee mogelijk heeft gemaakt. De foto’s van afgelopen zondagavond komen in de loop van deze week online.

Volgende afspraak: najaar 2018!

foto-3 foto-4 foto-5 foto