Nieuwsberichten

Groetjes uit Staden 19.12.2018

Staden Onderneemt Awards 2018


Op vrijdag 14 december werden de ‘Staden Onderneemt Awards 2018’ uitgereikt. Deze zesde editie werd een ware feesteditie die in een mum van tijd uitverkocht was.

Een bomvol SWOK kon alweer genieten van een geslaagde ‘Staden Onderneemt Awards’. Dit tweejaarlijks treffen voor ondernemend Staden staat dan ook in menig agenda aangestipt. Dit jaar waren de categorie├źn: Starter, Bedrijfsgebouw en Persoonlijkheid. In alle drie de reeksen was het verschil miniem tussen de deelnemers. De winnaars werden: Mooispot (starter), Alheembouw (bedrijfsgebouw) en Westvlees (persoonlijkheid). De ander genomineerden waren in de categorie Starter: Mema-Relax en Mindworx. In de categorie bedrijfsgebouw: Mol Cy en Demonie Hout en tenslotte bij persoonlijkheid: Proxy Delhaize Staden en Fritshop Joske.

Na de uitreiking kondigde Francesco aan dat hij de organisatie, na 10 jaar zelf organiseren, voor de volgende editie overdraagt aan de gemeente, meer in het bijzonder het LECO-platform. Hij richtte het evenement persoonlijk op in 2008 vanuit het niets, waarna het gestaag iedere editie verder bleef groeien. Francesco had ook nog een leuke verrassing voor iemand uit het publiek, namelijk barones en ereburger van Staden, Jennie Vanlerberghe. Hij overhandigde haar een cheque van 2500 euro voor haar organisatie ‘Moeders voor Vrede’. Een voorstelling van alle winnaars en genomineerden vind je hier:

Stadenawards(Klik op de foto om te vergroten, foto Joke Couvreur)