Nieuwsberichten

Groetjes uit Staden 17.12.2020

Ontdek de Stadenbon

De Stadenbon werd in het leven geroepen om onze lokale handelaars in deze moelijke tijd wat
extra zuurstof te geven.

De gemeente Staden schenkt elk Stadens gezin vanaf woensdag 9 december 2020 een gratis Stadenbon ter waarde van 20 euro. Dit bedrag wordt verhoogd met 5 euro extra per bijkomend gezinslid. Je kan met deze bon terecht bij elk geregistreerde handelaar, die de deuren van zijn of haar zaak gedwongen moest sluiten tijdens de eerste lockdown van dit jaar. Een lijst met de geregistreerde handelaars die hiervoor in aanmerking komen vind je op www.stadenbon.be . Om de bon te verzilveren dient de gebruiker zich online te registreren. Op deze manier hoopt het gemeentebestuur een extra duwtje in de rug te geven aan haar lokale ondernemers die economisch getroffen zijn door deze coronacrisis.

Registreren kan op www.stadenbon.be .  wie online geen toegang heeft kan zijn of haar bon aanvragen door  een afspraak bij AC/DC (051/70.82.00) vast te leggen en de bon dan te komen ophalen aan de balie. De gratis Stadenbon blijft geldig tot 15 juni 2021.

Naast de gratis Stadenbon, die de gemeente Staden schenkt aan haar inwoners, wordt er ook een digitale Stadenbon gelanceerd waarbij de aanvrager zelf de waarde kan bepalen. Je kan de Stadenbon aankopen en als cadeau schenken aan iemand die je dierbaar is. Met deze Stadenbon kan je terecht bij elke geregistreerde lokale handelaar. Op die manier hoopt het gemeentebestuur een extra stimulans te creƫren om lokaal verder te blijven winkelen.

Koop jouw Stadenbon aan op www.stadenbon.be . Wie online geen toegang heeft kan zijn of haar bon aanvragen door  een afspraak bij AC/DC (051/70.82.00) vast te leggen en de bon dan te komen ophalen aan de balie. De Stadenbon blijft permanent te koop aangeboden.

Bij deze wil ik ook graag een oproep aan alle Stadense ondernemers: vergeet jullie handelszaak niet te registreren via www.stadenbon.be

Gemeente Staden schenkt ook een extra gratis Stadenbon aan haar meest kwestbare burgers. Deze bonnen werden reeds toebedeeld via de diensten van het OCMW.

(klik op de foto om te vergroten)