Nieuwsberichten

Groetjes uit Staden 28.09.2023

Officiële opening nieuw laadpalenpark Oostnieuwkerke

In Oostnieuwkerke werd een nieuw laadpalenpark geopend. De nieuwe laadpalenparking bevindt zich in de Meulebroekenlaan, naast de gebouwen van Voeders Decadt. Het initiatief voor het park komt van de familie Decadt.

Voeders Decadt bouwt mee aan een innovatieve en duurzame toekomst. Als ondernemersfamilie, geworteld en verbonden met Oostnieuwkerke, staan ze tussen de mensen van het dorp en zijn ze steeds bereid om de samenleving en onze gemeenschap mee te ondersteunen. Deze laadpalenparking is opnieuw een mooi voorbeeld van maatschappelijk ondernemerschap.

In het laadstation kunnen alle types elektrische wagens terecht. Wie supersnel wil laden, kan terecht bij de drie DC-laadpalen. Een modale wagen laadt daar, afhankelijk van het type tot 300 kilometer, bij in een kwartier. Voor wie meer tijd heeft zijn er twaalf AC-laadpalen. Hier laad je met een modale wagen, afhankelijk van het type tot 300 kilometer, bij in 5 uur, een ideale optie voor mensen uit de buurt die ‘s nachts hun voertuig tegen een voordelig tarief willen opladen.

(klik op het beeld om te vergroten)