Nieuwsberichten

Groetjes uit Staden 24.10.2016

Jubileumeditie Staden Onderneemt

Op zondagavond 13 november wordt Staden Onderneemt voor de vijfde maal georganiseerd. Een jubileumeditie als deze laten we niet zomaar voorbij gaan. Centraal dit jaar staan de uitdagingen om te ondernemen anno 2016. Gastspreker van dienst is Unizo-voorzitter Karel Van Eetvelt terwijl de avond ook verrijkt wordt met een optreden van Oostends comedian Jan Cattrijsse, beter gekend als Piv Huvluv. Tickets zijn vanaf vandaag te bestellen via de website.

karelHet blijkt steeds uitdagender om te ondernemen anno 2016. Bedrijven en zelfstandigen worden in toenemende mate geconfronteerd met digitalisering, modernisering, internationalisering,… Consumenten moeten anders benaderd worden en willen ook anders benaderd worden. Ook sociale media spelen een steeds grotere rol. Voor ondernemers die niet mee-evolueren breken gegarandeerd moeilijkere tijden aan. Karel Van Eetvelt (Unizo) geeft daarover een lezing op Staden Onderneemt: ‘Ondernemen in turbulente tijden’.

Thema-award & comedy

pivhuvluvVoor deze editie werd er dan ook geopteerd om te werken rond het thema ‘sociale media’ en om – net als vorig jaar – een thema-award toe te kennen. Vorig jaar won Horafrost de thema-award ‘energie’, terwijl we dit jaar op zoek gaan naar de Stadense onderneming die het beste omgaat met sociale media.

Om het luchtig te houden, voorzien we dit jaar ook een comedian tussendoor. Met Piv Huvluv, finalist in Humo’s Comedy Cup en vast lid van Comedy Casino op Canvas, is dat ook niet de eerste de beste comedian.

Tickets bestellen

Tickets voor het volledige programma (incl. receptie, walking dinner by Amuza en aangepaste dranken) kosten €55. Wie aanwezig wil zijn op de jubileumeditie van Staden Onderneemt, kan kaarten bestellen via de website van Staden Onderneemt en dit tot maandagavond 7 november. Tot dan?!

Meer info via: www.stadenonderneemt.be