Nieuwsberichten

Groetjes uit Staden 11.01.2016

Droom, leef en spring in het nieuwe jaar!

Een nieuw jaar is gestart, een nieuw jaar waarin we gedreven vooruit gaan. Daarom wil ik eerst en vooral in naam van het voltallige gemeente- en ocmw-bestuur het allerbeste toewensen voor 2016.

2015, het jaar van de knuffel, zit er al weer op. De kers op de taart was ongetwijfeld het wereldrecord knuffelen dat we verbroken hebben in Oostnieuwkerke. Stadenaars zijn knuffelaars, zoveel is duidelijk. Maar, het is niet omdat we het jaar van de knuffel afgesloten hebben, dat we nu plots moeten stoppen met knuffelen. Knuffelen blijft een perfecte remedie tegen angst en brengt nog steeds mensen dichter bij elkaar.

Ook in 2016 heb ik een boodschap voor jullie klaar; het gaat om mijn persoonlijke levensmotto, woorden die me gebracht hebben tot waar ik nu sta: DROOM, LEEF, SPRING.

Met deze boodschap wil ik jullie in het nieuwe jaar prikkelen om met volle goesting door het leven te gaan. Dat is zeker niet altijd evident, maar waar een wil is, is een weg!

Gelukkig nieuwjaar!

Nieuwjaarswensen (1)

Nieuwjaarswensen (2)