Nieuwsberichten

Groetjes uit Staden 03.10.2017

Afscheid van GR-voorzitter Bart Bostoen

Na 16 jaar politiek actief geweest te zijn in Staden, verlaat gemeenteraadsvoorzitter Bart Bostoen (Open Vld) de politiek van zijn geboortedorp. Nieuwe professionele uitdagingen loodsten hem naar Adinkerke, wat een verhuis noodzaakte. Bart, die nog altijd maar 32 jaar is, trekt na vele jaren van inzet voor onze gemeente de politieke deur achter zich dicht en zal ongetwijfeld een versterking zijn voor Open Vld Koksijde. Martine Zoete volgt hem als gemeenteraadsvoorzitter op.

Het viel hem duidelijk zwaar om afscheid te nemen van de gemeenteraad, de raadsleden en het gemeentehuis van Staden. Ook voor mezelf als burgemeester en jeugdvriend van Bart was het een emotioneel moment. Namens de Stadense gemeenteraad dankte ik Bart Bostoen donderdag, tijdens de laatste gemeenteraad die hij voorzat, voor zijn eindeloze inzet om van Staden mee een warmere gemeente te maken.

Bart Bostoen dankte op zijn beurt iedereen en sprak zijn waardering uit voor zijn politieke collega’s van elke politieke partij en had ook bijzonder veel lof over de gemeentelijke administratie met wie hij als gemeenteraadsvoorzitter nauw samenwerkte.

En zoals hij zelf zegt: “Ceci n’est pas un adieu”, maar hij zal wel hard gemist worden!

Bedankt Bart!  

bart 2 2017 bart1 2017